Zvezda odbija arapske milione za Milojevića!?

472

Zoran Mamić je poslije igranja finala Svjetskog prvenstva za klubove napustio Al Ain i preselio se u Al Hilal iz Saudijske Arabije, a klub iz Emirata na klupi želi Vladana Milojevića!

Iz jedne od menadžerskih agencija, odličnom treneru, ponuđen je prijedlog fantastičnog novčanog ugovora, ali odlazak u predvečerje nastavka šampionata Srbije nije opcija.

Milojević je pod čvrstim ugovorom sa Crvenom zvezdom, ali to nije problem za bogate Arape. Preko posrednika ponudili su srpskom šampionu dva miliona evra obeštećenja za trenera, međutim, na Marakani nisu ni htjeli da ulaze u priču i odreknu se ključnog faktora stabilnosti.

Al Ain još nije imenovao trenera poslije odlaska Mamića u Saudijsku Arabiju, tim vodi dosadašnji trener mladog tima Željko Šobić. Ambicija je da se dovede renomiraniji stručnjak, pa je menadžer Željko Dekić iz Pule krenuo u akciju dovođenja Milojevića u Emirate. To je u ovom trenutku preteška misija.

Milojević je skrenuo pažnju sjajnim rezultatima sa Crvenom zvezdom i logično je da o njemu razmišljaju klubovi sa prostora gdje se mnogo plaća. Al Ain je namjeravao da Vladanu odredi godišnju platu od 3,2 miliona evra.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA