Ženske osobine koje ne vole muškarci

420

U anketi sprovedenoj na uzorku muškaraca starih od 25 do 45 godina pripadnici jačeg pola izdvojili su tri ženske osobine koje nikako ne vole.

Tračevi o tuđim životima

Muškarac kojem ste se svidjeli želi da zna sve o vama, ali nikako ga ne zanimaju priče o životima vaših prijateljica ili koleginica. Koji bezazleni trač s vremena na vrijeme dogodi se svakom, no kada je svaka vaša rečenica posvećena tuđim životima, imate osobinu koju ne voli nijedan muškarac.

Grubost i neljubaznost

Žene nisu jedine koje primijete kako se njihov partner odnosi prema konobarima ili prodavcima. Grubost i negativnost nisu lijepe osobine i to će ostati u glavi svakog muškarca.

Ako svako malo “zarežite” na osobu koja vam je poslužila pogrešno jelo ili piće ili pak agresivno komentarišete rad nekog od osoblja prodavnice u koju dolazite, vjerujte da to neće proći nezapaženo.

Materijalizam

Finansijska sigurnost mnogim ženama predstavlja vrlo važan faktor kada biraju muškarca. Istraživanje je pokazalo kako su materijalno zbrinuti i stabilni muškarci ženama mnogo privlačniji od drugih.

Bilo da i vi spadate u ovu grupu žena ili ne, otvoreno pokazivanje važnosti novca u počecima veze i tokom upoznavanja muškarcima nije nimalo privlačno. Ako tražite skupe poklone i otvoreno pokazujete kako su vam njegovi finansijski gestovi vrlo važni, znajte kako u muškoj glavi to izgleda vrlo loše.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA