Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti u Splitu! (VIDEO)

544

Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su tokom prijepodneva u Splitu, gdje večeras igraju utakmicu sa Mornarom u okviru Regionalne vaterpolo lige.

Kako je prenijela “Slobodna Dalmacija” četiri igrača “crveno-bijelih” napadnuti su dok su u klupskim obilježjima sjedili u jednom splitskom kafeu. Grupa mladića prišla im je i zatražila da skinu trenerke sa klupskim obilježjima, nakon čega su počeli da ih guraju i tuku.

Isti izvor je naveo da su trojica vaterpolista pobjegla, a jedan se spasao skokom u more. Kada je izašao iz vode utvrđeno je da nema povreda, a preostala trojica igrača vratila su se u hotel. Splitska policija, kako je navedeno, još uvijek traga za napadačima.

– Odjednom je nastala vika i galama. Riva je bila puna, odjednom je jedan čovjek skočio u more, dok je drugi pobjegao u smjeru Palate, prema Voćnom trgu. Mislim da je bilo više napadača. Nesrećni mladić iz mora vikao je da je Crnogorac – prenijela je “Slobodna Dalmacija” riječi jednog od očevidaca ovog nemilog događaja.

Zbog ovog nezamislivog skandala, Crvena zvezda neće igrati meč protiv Mornara u 13. kolu Triglav regionalne lige, već je odmah poslije incidenta krenula autobusom put Beograda.

Viktor Jelenić, predsjednik kluba, i Igor Milojević, direktor Crvene zvezde, najavili su vanrednu pres konferenciju u prostorijama Vaterpolo saveza Srbije po povratku u Beograd.

– Šokirani smo. Ovo je katastrofa. Vaterpolisti ih Hrvatske se uvijek slobodno šetaju u našoj zemlji u obilježjima njihovih klubova. Ovo je prosto nepojmljivo – rekao je Milojević.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

1 KOMENTAR

 1. TO JE PRAVA SLIKA HRVATSKE “OVO JE SRAMOTA” !

  JA NIKOGA OVDJE NE BRANIM I NEPRISTRAN SAM ČOVJEK, I NIKOME NE ŽELIM ŠUTJETI: U OVOM SLUČAJU – GDJE U SPLITU SU FIZIČKI NAPADNUTI VETERPOLISTI “CRVENE ZVEZDE”, NEKA MINISTAR POLICIJE DAVOR BOŽINOVIĆ (HDZ) DADE SVOJU OSTAVU U MUP-u RH, JA GA PITAM: KAKVA JE SIGURNOST GRAĐANA U HRVATSKOJ.

  Vaterpolisti “Zvezde” u Splitu napadnuti su sa noževima, šipkama i palicama, a neki spasavali su se skokom u more. Četvorica igrača sjedila su u kafiću oko 13.40 sati na Rivi u Splitu, na glavnom gradskom šetalištu, kada im je prišla grupa mladića i zatražila od njih da skinu trenerke sa klupskim obilježjima, a potom su nasrnuli na njih i počeli ih tuči. Pretučeni su vaterpolisti: Dušan Vasić, Miloš Maksimović i Aleksandro Kralj.

  Licemjerno je; kad hrvatski gneral Ante Gotovina viče: Srbi vratite se! A HDZ-e im je palio i rušio kuće. Mesića nitko ne pita što je sa JNA rušio Hrvatsku. Milorad Pupovac je u koaliciji sa HDZ-om, koji je Srbe tjerao iz Hrvatske. Licemjerno je kad se vrh Rimokatoličke crkve u Hrvatskoj slika sa vrhom i svećenstvom Pravoslavne crkve. Oni se međusobo ne tuku, nego se tuku mali ljudi i to zavedeni… Tko nam je za to kriv što masovno Hrvati bježe godinama van iz ove “lažne Hrvatske”.
  Sve više živimo u hrpi smeća i nemorala. A političari skupljaju bodove na ovakvim slučajevima.
  —————————————————–
  BRANKO STOJKOVIĆ
  B j e l o v a r, 43000

Comments are closed.