Manje od dvije nedjelje ostalo je do prvog koncerta Toma Odella u Beogradu, a ova mlada britanska zvijezda obradovala je publiku novim video-spotom za pjesmu “Go Tell Her Now”.

– Bend i ja smo uživali snimajući ovaj video, nadam se da će vam nabaciti osmijeh na lice! – napisao je Tom na društvenim mrežama i pozvao fanove da pogledaju novi spot.

Album “Jubille Road”, objavljen u oktobru prošle godine, treće je studijsko izdanje Toma Odella, nakon izuzetno uspješnih “Long Way Down” (2013) i “Wrong Crowd” (2016), koji su ga vinuli u zvijezde i osigurali mu zavidno mjesto na svjetskoj muzičkoj sceni. Iako je naslov albuma fikcija, ovo je do sada najiskreniji i najličniji album Toma Odella, na kojem prepliće maštu i stvarne životne priče o vremenu koji je proveo u East Endu sa tadašnjom djevojkom.

Namjerno odabravši da ne kaže pravo ime ulice, da bi sačuvao privatnost nekadašnjih komšija, Tom je otvorio srce i dušu u stihovima koje oslikavaju trenutke radosti, ali i prave životne drame tog kraja Londona.

– Ovaj album sam napisao u ulici sa rustičnim kućama u istočnom Londonu. Stihovi su inspirisani životima prijatelja koje sam stekao živeći tamo – rekao je Tom o ovom izdanju i dodao da se nada da će i slušaoci u njemu uživati koliko i on kada ga je komponovao.

Ovo je, vrlo vjerovatno, album koji će definisati njegovu muzičku karijeru, jer je ovaj multitalentovani umjetnik preuzeo svu kontrolu u svoje ruke – ne samo da je komponovao, napisao i na klaviru tako vibrantno izveo svojih deset novih pjesama, već ih je i sam isproducirao.

Promociju ovog albuma započeo je singlom “If You Wanna Love Somebody” , zatim je objavljen video za naslovnu pjesmu sa albuma, a na odlične reakcije naišli su i singlovi “Half As Good As You”, koji je Tom snimio sa Alice Merton kao i “You're Gonna Break My Heart Tonight”.

“Jubilee Road” turneja Toma Odella 12.februara dovodi i u Halu sportova “Ranko Žeravica”. U Beograd kao svog specijalnog gosta dovodi još jednog Britanca, sjajnog Toma Speighta, koji će ovom prilikom promovisati svoje novo izdanje “Collide”.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs.

Video za numeru “Go Tell Her Now” vas čeka u nastavku.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA