Srbija: Ostavka zbog saobraćajne nesreće!

510

Podnosim neopozivu ostavku na svoju trenutnu funkciju poslije saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život, rekao je Zoran Babić, višilac dužnosti direktora “Koridora Srbije”.

– Izgubljen je jedan ljudski život. Za mene kao čovjeka sasvim dovoljno da više ne obavljam funkciju na kojoj sam zatečen u momentu teške nesreće. Iako sam bio samo saputnik, za mene kao čovjeka, to je dovoljan razlog da više ne obavljam funkciju vršioca dužnosti direktora “Koridora Srbije”. Bezbjednost, sigurnost, to je ono što su bili moji ciljevi i to je potpuno jasan motiv da podnesem neopozivu ostavku – izjavio je Babić za Tanjug.

Istakao je i da za njega kao člana i kao funkcionera Srpske napredne stranke čiji je predsjednik Aleksandar Vučić, nije potreban nikav poziv, ni naredba.

– Znanje, ali i moral, odgovornost i prije svega ljudskost i čestitost, osobine su koje u svakom od nas traži naš predsjednik. I ne treba da mi kaže bilo šta. Ako me je predložio na funkciju, onda znam šta mi je činiti – rekao je Babić.

Napomenuo da je to razlika koju Srpska napredna stranka, vođena Aleksandrom Vučićem, pravi u našem društvu i našoj državi.

– Nama se ne naređuje, mi znamo šta treba da činimo – ističe Babić.

Budućem direktoru “Koridora Srbije” želi, kako je naveo, uspjeh u radu i što manje teških momenata, a predsjedniku, stranci i Srbiji “stoji na raspolaganju”, naveo je Babić.

Ranije su “Koridori Srbije” demantovali navode pojedinih medija da je automobil, koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, imao rotaciona svjetla i blinkere.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA