Sony: 2019. će biti godina 4K televizora

539

Predsjednik Sonyja rekao je da 4K televizori rastu iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu i da misli da je ovo godina u kojoj ćemo još više uživati u Sony televizorima.

Naglasio je da sa 4K televizorima gledaoci imaju priliku doživjeti televizor na novi način. Zbog kvalitete ekrana imaće osjećaj kao da su u sceni koju gledaju. Majk Fasulo je takođe pričao o planovima koje Sony ima, diskutujući o tome da li planiraju praviti veće televizore i da li to ljudima ustvari treba.

– Fokusirani smo na velike ekrane i premiume, znači 55-65-76, te imamo 85 i sad smo predstavili 98 inca (8K). Pretpostavljamo da se 98 neće masovno proizvoditi ali on pokazuje sve naše mogućnosti. Za one koji imaju novca i prostora će biti odlična stvar – rekao je on.

Sony je takođe najavio novi format zvuka, želeći na taj način još više unaprijediti doživljaj slušaoca. Rekavši to, on predstavlja “360 Audio”.

– Sjediš u stolici, zvučnici su svuda oko tebe, a mi puštamo muziku sa svih zvučnika i ti je na taj način čuješ drugačije nego inače. Upravo to smo uradili u novim slušalicama i to je taj novi zvuk – objasnio je Majk.

Kompanija je takođe predstavila psa robota za kojeg tvrde da ga još uvijek razvijaju. Pas robot će biti povezan sa Sonyjem, te će ga kompanija stalno unaprijeđivati.

Umjesto očiju ima kamere, prilagođava se vlasniku i uči od njega, te se ponaša shodno sa naučenim stvarima. Kada je vlasnik srećan, pas će biti srećan. Pas robot se još uvijek smatra rastućim projektom.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA