Sedmični horoskop od 10. do 17. februara

603

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

OVAN

POSAO: Nedjelja počinje velikom tenzijom i naglom promjenom situacije na svim poljima. S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge one koji su, po hijerarhiji, ispod vas i očekuju vaš potez. Ne postoji način da osmislite rješenje kojim bi svi akteri bili zadovoljni. Bespotrebnim kolebanjem gubite energiju, jer šta god da izaberete, neko će se ljutiti.

LjUBAV: Kako u poslu tako i u ljubavi, ovih dana, ne cvjetaju vam ruže. Ukoliko svoju tenziju budete emitovali na partnera postoji velika šansa da kriza eskalira. Reakcija voljene osobe može biti iznenađujuće neprijatna. U svemu vam mogu pomoći bliski prijatelji, ako im se povjerite.

ZDRAVLjE: Glavobolja.

BIK

POSAO: Pod velikim ste pritiskom. Nakon neprijatnih iskustava primorani ste da donesete važnu odluku. Bez obzira na to koliko ste uznemireni, tenzija će popustiti istog trenutka kada budete prelomili i jasno se opredijelili. Kraj nedjelje može donijeti još jedan preokret koji će vam dodatno rasvijetliti situaciju. Budite strpljivi i ne žurite sa zaključcima.

LjUBAV: Biće vam potrebno mnogo strpljenja kako biste ove dane proveli u miru. Sva je prilika da će se, paralelno s poslom, rasplamsati i emotivni požar. Kako god da se postavite teško ćete izbjeći turbulenciju. Ako prihvatite da u životu nekada ne zavisi sve od vas, lakše ćete savladati izazove.

ZDRAVLjE: Nesanica.

BLIZANCI

POSAO: Kako god da se ove nedjelje postavite, raspoloženje će zavisiti od finansija. A kada smo već kod novca, pripremite se na stres, jer vam predstoji neočekivani trošak. Krenite u susret ovom tranzitu tako što ćete se hitno presabrati i pronaći zaostale neplaćene račune na koje ste zaboravili. Budite oprezni i u saobraćaju, moguće su štete.

LjUBAV: Vi kao da spavate. Voljena osoba ne vidi vas, ali ni vi nju. Ukoliko ste u prošlosti skrivali veliku tajnu, ovih dana ona može da postane javna. Nedostatak komunikacije, prećutkivanje i odlaganje važnih razgovora može da proizvede ozbiljnu krizu iz koje ćete se teško izvući.

ZDRAVLjE: Čuvajte se gripa.

RAK

POSAO: Ovi dani su obilježeni opštom tenzijom i neprijatnim događajima u koje su uključeni pripadnici svih astroloških znakova. Vi ste kao generator, osjećate i upijate svaku vibraciju koja je oko vas. Loša strana vaše preosjetljivosti je upravo u tome što ste skloni da vodite tuđu brigu, čak i na svoju štetu. Čuvajte se intriga.

LjUBAV: Povlačite se u sebe. Možda vam neke nesuglasice s voljenom osobom djeluju lošije nego što to zaista jesu. Ako biste se, umjesto ćutanja, opredijelili za otvoren razgovor, shvatili biste da problem nije između vas, već je posljedica trenutno lošeg raspoloženja.

ZDRAVLjE: Problemi sa želucem.

LAV

POSAO: Početak nedjelje je toliko intenzivan da vam do njenog kraja ne preostaje ništa drugo nego da se povučete i kratko predahnete. Svjesni ste da će se u narednom periodu mnogo toga promijeniti pa vas iščekivanje i neizvijesnost iscrpljuju. Možete sebi da pomognete ako se usredsredite na ono što je sada i ovde i ne mislite na nešto što se još nije desilo.

LjUBAV: Vrijeme je da se prilagodite voljenoj osobi. Vama to teško ide, jer svaku improvizaciju doživljavate kao lični poraz. Šta god da mislite ovih dana ne zaboravite da je vaš partner, kao i vi, osoba sa svojim potrebama i da je nekada neophodno da joj popustite, čak i kada nije u pravu.

ZDRAVLjE: Problemi s nogama.

DJEVICA

POSAO: Dani velike tenzije su iza vas. Polako se vraćate u rutinu. Pospani ste, dekoncentrisani. To je očekivano stanje, naročito ako ste nedavno pretrpjeli veće stresove. Ne obazirite se na ono što je bilo, suvišno razmišljanje o svemu ometa psihički oporavak. Krajem nedjelje su mogući kontakti sa osobama koje vam nude nešto što je na granici legalnog.

LjUBAV: Partnerski odnosi su vam na posljednjem mjestu, jer vam se nameću problemi koji dolaze iz primarne porodice, bilo da se radi o roditeljima ili braći i sestrama. Voljena osoba može pogrešno da shvati situaciju, pa bi bilo korisno da o svemu otvoreno porazgovarate.

ZDRAVLjE: Alergije.

VAGA

POSAO: Posao se gomila, a vi se u tome slabije snalazite. Iako napredujete na mjestu gdje se nalazite, to nije dovoljno da bi vas motivisalo da se još više potrudite. Sve ono što će vam se ove nedjelje dešavati biće u službi onoga što vas čeka u budućnosti. Budite prema svima ljubazni i dobronamjerni jer ne znate za šta će vam neko zatrebati.

LjUBAV: Bliži se kraj jedne faze. Voljena osoba je raspoložena za značajne promjene, a vi to kao da ne uviđate. Malo pažnje partneru i dodatno strpljenje mogu da osvježe vezu koja je zapala u kolotečinu. Ukoliko to propustite izvjesno je zahlađenje odnosa, a nekima čak i raskid veze.

ZDRAVLjE: Prehlada.

ŠKORPIJA

POSAO: Puni ste energije. Početak nedjelje je obilježen stresnim dešavanjima iz kojih vi izlazite kao pobjednik. Dobar ishod vas puni dodatnim samopouzdanjem, pa razmišljate o daljim promjenama. Ako se prepustite trenutnom raspoloženju postoji velika šansa da u duhu euforije povučete poteze koji bi vam, dugoročno, nanijeli štetu.

LjUBAV: Privlači vas osoba koja ili nije slobodna ili veza s njom, iz nekog razloga, nije moguća. Tajna prepiska, platonski odnos i maštanje, dovoljni su da se osjećate sjajno, kao da ste na talasima zaljubljenosti. Tajna će biti razotkrivena ukoliko se na vrijeme ne zaustavite.

ZDRAVLjE: Problemi sa sinusima.

STRIJELAC

POSAO: Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i na brz način se domognete značajne svote novca. Bez obzira na to što situacija može da djeluje obećavajuće, ne zanemarujte to da sve što ovih dana otpočnete prijeti da se završi fijaskom. Ostanite s obe noge na zemlji, naročito ukoliko u svom radu baratate većom svotom novca koja nije vaša.

LjUBAV: Podrška partnera postaje naporna jer vas on, na neki način, obavezuje na nešto na šta u budućnosti znate da niste spremni. Osjećate se ulovljeno, pa vas taj nesklad u odnosima uznemirava. Na vama je da odlučite da li ste spremni i po koju cijenu da se odreknete sopstvene slobode.

ZDRAVLjE: Provjerite krvni pritisak.

JARAC

POSAO: Dobijate interesantne poslovne prijedloge. Sve vam zvuči realno i krajnje povoljno, ali rok u kome morate da donesete odluku je prekratak. Iako je sve naizgled povoljno, nije u vašem duhu da donosite važne odluke na brzoplet način. Dok se vi kolebate šansa će proći, a vama će preostati kajanje. Budite odlučni i brzi, rezultati neće izostati.

LjUBAV: Zauzeli ste stav od koga ne odstupate ni milimetar. Čekate da druga strana povuče potez kojim bi vaša veza dobila pravo obličje. Iako ste, možda, u pravu, ne bi bilo loše da ipak krenete i vi u susret, čime biste voljenoj osobi dali do znanja da su vam želje obostrane.

ZDRAVLjE: Čuvajte pluća.

VODOLIJA

POSAO: Uhvatila vas je ogromna nestrpljivost. Vi vidite šta i kako dolazi u budućnosti, ali ne razumijete kako to da drugi ljudi ne uviđaju isto. Dok se tako nervirate, vrijeme prolazi, a ništa se ne mijenja. Potisnuta tenzija i iščekivanje prijete da eskaliraju u vidu impulsivne reakcije kojom biste upropastili sve što ste do sada izgradili. Ostanite strpljivi.

LjUBAV: Kao i u poslu, tako i u ljubavi, muči vas nestrpljenje. Jednostavno, vi više ne možete da čekate. Srećna vijest je da nećete još dugo trpiti, promjene stižu u bliskoj budućnosti. Do tada, ostanite smireni i ne donosite prerane zaključke jer mogu biti potpuno pogrešni.

ZDRAVLjE: Bolovi u grlu.

RIBE

POSAO: Moguća je ponuda za partnerstvo sa osobom koja vam u život dolazi kao neko ko želi da vas nečemu nauči. Ideja vam zvuči sumnjivo, jer je sve mnogo suviše dobro da bi bilo realno. Intuicija vas ne laže. Bez obzira na to što osoba koja vam se nameće nije prevarant, njen plan nije dovoljno realan da biste se vi nekritički upustili u njegovu gubitničku avanturu.

LjUBAV: U partnerskim odnosima vlada zatišje. Voljena osoba deluje sebično i nestrpljivo. Vaša romantičnost, ovih dana, trpi udarce, jer vas okolnosti tjeraju da situaciju sagledate na realan način. Ne gubite nadu, ovaj period je kratkotrajan i prolazan.

ZDRAVLjE: Provjerite hormone.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA