Razvodi se Robert De Niro

558

Glumac Robert De Niro odlučio je da okonča brak sa stjuardesom Grejs Hajtauer,  s kojom je pred oltar stao još 1997. godine.

Ovo nije prvi put da su se odlučili razići. Nakon rođenja sina Eliota 1998. godine odlučili su okončati svoju ljubav, ali razvod nikada nije službeno sproveden, pa su se pomirili 2004. godine i bili skupa do kraja prošle godine.

Iako je sve moglo proći u miru, Grejs je odlučila otežati čitavu situaciju bivšem. Ona ne prestaje vršiti pritisak na De Nira da sudu preda papire za njihov razvod i da o tome obavijesti medije i fotografe.

– Ovo se moglo riješiti na tih i privatan način iza zatvorenih vrata, no ona želi ovaj slučaj razvlačiti po medijima – otkrio je izvor blizak paru.

Takođe, prilikom ulaska u zgradu suda, De Niro je dobacio jednom od fotografa: “Nisi bistar kad radiš posao koji radiš.”

Advokat stjuardese tvrdi da je glumac bio taj koji je predao sve papire i pokrenuo postupak razvoda braka. Par je prije vjenčanja potpisao predbračni ugovor čije detalje advokatnije htio otkrivati. Osim o podjeli imovine, par još mora raspraviti i o skrbništvu nad djecom, 20-godišnjem autističnom sinu i četverogodišnjoj kćeri.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA