Prnjavor: Učenik sjekirom napao domara, želio da ga ubije!

533
sjekirom napao policajca

Učenik devetog razreda Osnovne škole “Ivo Andrić” iz Kulaša, nadomak Prnjavora, iznenada je napao domara te škole Milanka Pančića (58), sa više udaraca sjekirom nanijeviši mu teške povrede na glavi.

Ljekari Univerzitetskog kliničkog centra RS u Banjaluci se bore za njegov život, dok je učenik upućen u banjalučku Psihijatriju na dalje posmatranje.

Policija se nije oglašavala po ovom slučaju, ali “Novosti” saznaju da se domar ne sluteći nikakvu opasnost, našao na udaru najmanje dva udarca sjekire u učenikovim rukama, koji mu se prikrao sa leđa dok je ložio vatru.

Prolivanju krvi i pravom hororu u ložioni škole, nije prethodila bilo kakva rasprava. Sve se odigralo iznenada i munjevito u vrijeme prve smjene nastave. U šoku i neverici je cijela škola, kao i direktor Željko Rudonjić, koji je potvrdio incident, dodavši da nije u stanju da govori, zbog policije, samog učenika i njegove rodbine.

– Ne znam šta mu bi, udario me je više puta sjekirom, a bio je dobro dijete – izustio je ložač Pančić, oblivljen krvlju u prnjavorskom Domu zdravlja.

Izvor Novosti kaže da je učenik rekao da se, navodno, odavno pripremao “nekoga da ubije i da je slučajno izbor pao na nesrećnog domara”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA