Pravda za Davida: Ne nasjedajte na provokacije

453

Članovi grupe Pravda za Davida poručili su svojim članovima, ali i javnosti, da ne nasjedaju na provokacije novoformiranih grupa na Facebooku.

Kako su naveli u saopštenju, grupa Pravda za Davida i porodica pokojnog Davida Dragičevića već nekoliko puta su bili meta raznih subjekata za ostvarivanje nekih njihovih ciljeva, koji nikako nisu u skladu sa onim za šta se mi zalažemo od samog početka.

– Jedino za šta se mi zalažemo je istina o ubistvu Davida i pravda za počinjeno ubistvo – piše u obraćanju javnosti.

U istom tekstu dalje se navodi da je najnoviji istup imala neka novoformirana grupa na Facebooku, koja nema nikakve veze sa Pravdom za Davida i od koje se i porodica i svi naši članovi kategorično ograđuju:

– Ovakvi subjekti su vjerovatno i osmišljeni samo sa ciljem prljanja ugleda i časti jedne iskrene građanske inicijative, koja se koristi isključivo legitimnim metodama u borbi protiv bezakonja i nepoštovanja osnovnih ljudskih prava i koja djeluje sa ciljem obezbjeđivanja sigurne budućnosti za svu našu djecu.

Iz grupe su zato zamilili sve građane i članove da ne nasjedaju na ovakve i slične provokacije pojedinih grupa.

– Jer, jedino i isključivo grupa Pravda za Davida i njeni odabrani predstavnici imaju pravo da zastupaju naše stavove i ciljeve u ime porodice i svih ostalih članova – navodi se u saopštenju.

Članovi grupe Pravda za Davida u prilogu istog obraćanja javnosti su objavili fotografije pomenute Facebook grupe koja je, kako su naveli, željela da na sebe skrene pažnju koristeći lik Davora Dragičevića i njegovog pokojnog sina Davida.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA