Mirela i Laka obojiće atmosferu „Vivia Run&More Weekenda“

623

Drugi po redu “Vivia Run&More Weekend” festival, koji će od 19. do 21. aprila biti održan na tvrđavi Kastel u Banjaluci, ove godine slavi ljubav, prijateljstvo i buđenje proljeća.

Zabavni dio festivala otvoriće Color Fun Run Party i trkači istoimene trke, koja se prvi put održava u BiH. Za bojenje atmosfere na Color Fun Run Party-ju zaduženi su ko drugi nego najveseliji bh. muzički duo Laka i Mirela.

“Volim trčanje jer mi daje osjećaj slobode”

Iako oboje redovno vježbaju i trče, Mirela je otišla i korak dalje. Iza nje je nekoliko istrčanih polumaratona, a kako kaže, posljednji polumaraton u Sarajevu bio joj je najljepši i najlakši za trčanje.

Iako je na tom polumaratonu ostvarila svoje najbolje vrijeme 1:52 časa, Mirela nije opterećena rezultatima i brojem trka. Kako kaže, trčanje je za nju više relaksacija i zabava.

– Odavno se bavim rekreativnim sportom, a intezivnije sam počela trčati prije četiri godine. Volim trčanje jer mi daje osjećaj slobode, a sviđa mi se i to pomjeranje granica, kako fizičkih, tako i psihičkih kroz koje prolazim tokom trčanja. Puno adrenalina i euforije, a što je najvažnije, nikad ni na jednom mjestu ne sretnete više pozitivnih ljudi kao na trčkačkoj stazi – izjavila je Mirela Laković.

Trkačka staza RMC Banja Luka Haf Marathonaa izazov je o kojem svakako razmišlja, i nada se da će nakon koncerta moći da se pridruži trkačima u Banjaluci.

– S obzirom da su naši koncerti prilično fizički iscrpljujući, nadam se da ću, ipak, imati snage istrčati polumaraton narednog jutra. Nisam nikada prisustvovala Color Run trci i veoma se radujem što se tako nešto organizuje kod nas. To će biti sigurno jedna od najljepših trka ikada i mislim da je nikako ne treba propustiti. Sudeći po najavama, mislim da će cijeli festival “Vivia Run&More Weekend” biti nesvakidašnja manifestacija koju trebaju posjetiti svi, bez obzira da li su trkači ili samo ljubitelji dobre zabave – jasna je Mirela.

Laka voli jogu, ali i trčanje

Otkrila nam je da se Laka više bavi jogom, ali i da trči redovno kraće dionice:

– U jogi se jako dobro ispraksao, može uraditi neke vježbe koje su za mene nezamislive.

Prije Color Fun Run Partyja i “Vivia Run&More Weekend” festivala, ovaj ekscentrični muzički duo očekuje mnogo obaveza.

– Trenutno smo zaokupljeni promocijom pjesme koju smo napravili za Eyof, nastupaćemo i na ceremoniji otvaranja kao i tokom festivala u Sarajevu. Nakon toga bi trebao biti gotov i naš novi spot, pa će biti promocija pjesme i spota, a onda, nadamo se, slijede svirke preko ljeta – zaključila je Mirela.

Novu pjesmu željno očekuju i njihovi fanovi u Banjaluci, koji će imati priliku da je premijerno čuju uživo već u aprilu na tvrđavi Kastel. Mirela im poručuje da dođu odmorni, jer ih očekuje puno odličnih trka, ali i svirki, radionica i druženja na sve strane.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA