Meč Borac – Maribor prekinut, Vojvodić povukao ekipu

682

Test utakmica banjalučkog Borca i Maribora trajala je svega 45 minuta, tokom kojih je slovenački predstavnik poveo 4:0.

Čelnici i stručni štab Banjalučana dogovorili su u Antaliji kontrolni meč, želeći da isprobaju juniore i igrače sa manjom minutažom. Međutim, nije sve ispalo kako treba.

Kako su saopštili iz redova “crveno-plavih”, Maribor nije ispoštovao dogovor da obje ekipe nastupe sa omladincima i rezervistima.

– Ovo još nisam vidio u životu. Meni su rekli da će igrati juniori i igrači sa manjom minutažom. Morao sam da prekinem. Htio sam da to učinim još u 10. minutu, a u 30. minutu ušao sam u teren i rekao sudiji da ćemo da odigramo još pet minuta. Ali, on to nije uvažio. Nema smisla da ja uvodim najmlađe igrače, a da se oni iživljavaju. Nije bitan rezultat, već to što jedno dogovorimo, kažemo bez kamera i medija, a onda oni puste i prenos. Ovakvu prevaru još nisam vidio – rekao je trener Borca Darko Vojvodić za klupski sajt.

Banjalučani će sutra odigrati posljednju kontrolnu utakmicu protiv ukrajinskog Arsenala iz Kijeva. Susret u Antaliji počinje u 11 sati, a direktno će ga prenositi TV Arenasport.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA