Koš sa centra za ćevape i pivo (VIDEO)

580

Nagradne igre za publiku na sportskim događajima uglavnom su samo zabava u pauzi na poluvremenu u kojoj akteri dobiju nagrade ako ih zasluže. U SAD-u one znaju biti veoma vrijedne, dok su  na ovim prostorima one više simbolične.

Tako je jedan navijač KK Splita osvojio višemjesečnu zalihu ćevapa i piva pogodivši koš s centra. Tačnije, 1 200 ćevapa i 120 litara piva.

Koliko je to teško, govori i podatak da ta igra traje već šest mjeseci i da do sada niko nije osvojio nagradu. Štaviše, nagrada je na početku bila 500 ćevapa i 50 litara piva za pogodak s centra, odnosno 1 000 ćevapa i 100 litara piva za pogodak s trice na drugoj strani terena.

Na utakmici protiv Primorske u ABA 2 ligi na parket se spustio Petar Gavranić, uhvatio zalet, bacio loptu i – pogodio. Nije dobio glavnu nagradu koja je bila 2 300 ćevapa i 230 litara piva, ali i oko ove “utješne” se dobro zamislio.

– Odlučio sam pokušati, nije sad da sam trenirao, ali evo, uspjelo mi je. Što ću s tolikim ćevapima? Uh, slijedi mi nekoliko rođendana, biće fešte, počastiću sve prijatelje – rekao je Petar.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA