Horoskop za 1. februar: Rakovi se osjećaju loše

487

Hoće li vam zvijezde danas biti naklonjene?

OVAN

Poslovna situacija je stabilna i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Možete da očekujete dobar dan. Spremni ste da budete još neko vrijeme sami kako biste uspjeli da nađete osobu za sebe. Prijaće vam rekreacija!

BIK

Današnji dan vam je odlično prikazan za poslovno polje. Ne biste trebali da brinete povodom bilo čega. Pred vama je jako povoljan period za početak nove veze. Imate puno snage i zdravlje vam je sasvim dobro.

BLIZANCI

Možete da očekujete podršku od strane osobe koja pokazuje da prema vama ima neke namjere koje prevazilaze poslovne granice. Ako ste slobodni, dan je veoma povoljan za nova ljubavna poznanstva. Povećajte unos tečnosti.

RAK

Spremni ste da radite prekovremeno kako bi ostvarili dobre rezultate na poslovnom planu i kako bi poboljšali svoje finansije. Ukoliko vam se dopada osoba koja je rođena u znaku Strijelca očekuje vas veza. Imunitet vam je u padu.

LAV

Nemojte da dopustite da na vas utiče negativna atmosfera u kojoj se nalazite. Imate pravo da sami na neki način podignete svoje raspoloženje. Moguće je da priželjkujete novu ljubav. Grlo bi moglo da vam bude osjetljivo.

DJEVICA

Nije vam pretjerano povoljan dan i lako možete da dođete do novih problema i komplikacija. Možete da očekujete dobar odnos sa partnerom ako ste u braku. Imate osjećaj da se nadopunjujete. Muči vas vrtoglavica.

VAGA

Povoljan je dan za bavljenje privatnim poslom kao i za donošenje nekih važnih odluka. Možete da očekujete zanimljiv razvoj događaja na emotivnom polju. Simpatija će vam pokazati osjećanja. Slabija cirkulacija u predjelu nogu.

ŠKORPIJA

Nova dešavanja na ovom polju vam unose osjećaj nervoze i neizvjesnosti. Moguće je da ni sami niste sigurni u kom pravcu će sve to da ide. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko prijatelja. Sasvim dobro stanje.

STRIJELAC

Potrudite se da se ozbiljno posvetite svojim obavezama ako želite da dođete do poboljšanja na ovom polju. Pored voljene osobe osećate tenziju i postoji neka nesigurnost koja se javlja u vašem odnosu. Problemi sa bubrezima.

JARAC

Riješili ste da se posvetite svom poslu ali postoje neki privatni problemi koji vam konstantno skreću pažnju sa obaveza. Moguće je da poznanstvo koje se pojavilo u vašem životu postaje važno za vas. Problemi sa stomakom.

VODOLIJA

Ukoliko budete bili napeti tu lošu energiju ćete lako prenijeti na svoje poslovno okruženje. Spontano ćete uspjeti da ostvarite poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi veoma jaka osjećanja. Pad imuniteta je naglašen.

RIBE

Nove informacije koje dolaze do vas na neki način mogu da vas upozore na određene opasnosti koje se spremaju. Moguće je da vam se dopada osoba koju ne poznajete dovoljno dobro. Izbjegavajte alkohol.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA