Dvojnik filipinskog predsednika Rodriga Dutertea prisustvovao je juče misi u jednoj crkvi u Hongkongu koju posjećuje filipinska zajednica, što je izazvalo pometnju među vjernicima.

Filipinski glumac je došao u crkvu u bijeloj košulji kakvu obično nosi Duterte, a zajedno s njim je bio drugi dvojnik, koji se predstavlja kao Hauard Eks i liči na lidera Sjeverne Koreje Kim Džong Una.

Nekoliko stotina vjernika je aplaudiralo “Duterteu”, dvojniku poznatim kao Kresensio Ikstrim. Tokom mise mnogi nisu mogli da se uzdrže, glasno su se smijali i okretali da gledaju dvojnika filipinskog predsednika.

Vjernici su poslije mise opkolili dvojnika, koji se sa svima rukovao, a neizostavni su bili i selfiji.

Neki od njih su se ipak zapitali da li je to zaista Duterte, najprije, jer izgleda mlađe, a bili su i iznenađeni što predsjednik države bez obezbjeđenja ulazi u crkvu.

Jedna žena je, kako su naveli očevici, kritikovala dvojnika, rekavši mu da je “nevaspitan što je došao u ckrvu i napravio predstavu”.

– Naš predsjednik nije takav – navodno je izjavila razočarana vjernica, prenose mediji.

Skoro 200 000 Filipinaca živi u Hongkongu, pretežno žene koje rade kao kućne pomoćnice. Zanimljivo je da se filipinski glumac u javnosti često pojavljuje sa Trampovim dvojnikom Denisom Alanom.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA