Brazilska političarka u žiži zbog dekoltea (FOTO)

1044

Iako se sposobnost političara ocjenjuje na osnovu rada, a ne načina odijevanja, političarka Ana Paula da Silva izazvala je burne reakcije u Brazilu.

Popularna Paulinja se u nacionalnom parlamentu pojavila u izdanju kakvo se uistinu rijetko viđa.

Atraktivna političarka, koja je u oktobru prošle godine izabrana za predstavnicu u zakonodavnoj skupštini brazilske države Santa Katarina, pojavila se na sjednici u crvenom odijelu sa baš baš dubokim dekolteom.

Tako je izazvala lavinu komentara i uvreda na društvenim mrežama. Neki su se zapitali da je li parlament uopšte mjesto za nju.

Međutim, bilo je i onih koji su stali na Silvinu stranu smatrajući da je crveno odijelo bilo dovoljno pristojno te da je mnogo bitniji karakter političara.

Treći su se šalili poručivši da je političarka nakon sjednice otišla u striptiz klub. A oni najoštriji nazvali su je “predstavnicom prostitutki”.

Paulinja nije ostala dužna komentatorima pa im je poručila kako je njen tim advokata napravio kopije uvrijedljivih komentara. Ona će one najopasnije tužiti, a naknada koju dobije za uvrede biće donirana u humanitarne svrhe, tačnije za zlostavljane žene.

– Kada sam obukla ovu kombinaciju, mislila sam da će ljudi više komentarisati crvenu boju, ali oni su se fokusirali na moj dekolte. Žene imaju grudi, a ja imam velike grudi i uvijek sam ih imala – rekla je Paulinja za lokalnu mrežu NSC TV i dodala da je način na koji se oblači samo njen problem.

Ana je zaključila da je mnogo bitnija činjenica da su žene sada zastupljenije u politici i da društvo naprosto mora da se navikne na to.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

1 KOMENTAR

Comments are closed.