Vučić čestitao Dan Republike

300

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije čestitao je Željki Cvijanović, predsjednici Srpske Dan Republike, poručivši da će Srbija uvijek biti snažan oslonac Srpskoj.

– Na dan Svetog Stefana, primite moje iskrene čestitke za Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za njen dalji napredak. Uz Vašu nepokolebljivu volju da odgovorite na različite izazove, kao i istrajan rad da građanima Republike Srpske obezbedite blagostanje, uvek računajte i na nesebičnu podršku Srbije – naveo je Vučić u čestitiki.

On je istakao da će Srbija, u ime neraskidivih kulturnih i duhovnih veza, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvijek biti snažan oslonac Republici Srpskoj.

– U isto vreme, čuvajući mir i stabilnost u Republici Srpskoj i BiH, Vi nam pomažete da se posvetimo ekonomskom prosperitetu Srbije i ostvarenju zajedničkih planova. Želim svima u Republici Srpskoj dobro zdravlje, sreću u ličnom životu i uspeh u radu. Živela Republika Srpska i živela Srbija!”, naveo je Vučić.

Republika Srpska danas slavi 27. rođendan. Republika Srpska osnovana je 9. januara 1992. godine pod prvobitnim nazivom Srpska Republika BiH.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA