Legendarni britanski hard rock bend Uriah Heep objavio je “Knocking At My Door”, kao novi singl sa aktuelnog albuma “Living The Dream”, koji će u okviru evropske turneje promovisati 5. februara koncertom u beogradskom Sava centru.

Nakon spotova “Take Away My Soul” i “Grazed By Heaven” sa novog albuma, Uriah Heep su odlučili da “Knocking At My Door” dobije lyric video, u kojem odgovarajuće slike prate stihove o paranoji i otuđenju, dok se ispod kotrlja prepoznatljiv vintage zvučni udar benda, u kojem prednjače gitarista Mik Boks i klavijaturista Fil Lanson.

Uriah Heep ističu da su na “fantastičan način” započeli drugi dio evropske turneje “Living The Dream”, koncertom u legendarnoj dvorani La Cigale u Parizu, video-snimci koji kruže internetom svjedoče da je bend u odličnoj sviračkoj formi.

– Uzbuđeni smo što dolazimo da vam priredimo svirku sa puno strasti. Ne brinite, pored novih stvari sa “Living The Dream”, sviraćemo stare klasike kao što su “Gipsy”, “Easy Livin'”, “July Morning”, “Lady In Black”…  Biće dosta stvari, sjajna set lista sa presjekom naše karijere, od prvog do posljednjeg albuma. Vidimo se! – poručuje Boks.

Ulaznice za beogradski koncert Uriah Heep možete nabaviti putem servisa tickets.rs, a “Knocking At My Door” vas čeka u nastavku.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA