Švajcarska: Izgorio autobus koji je prevozio učenike iz Splita

432

U tunelu u Švajcarskoj u potpunosti izgorio autobus koji je prevozio splitske srednjoškolce, a svi učenici su na vrijeme izašli iz autobusa i niko nije povrijeđen.

Splitske srednjoškolci se u Švajcarskoj poslednjih dana nalaze na odmoru.

Prema navodima jednog roditelja, brojnim učenicima iz ovog autobusa izgorjela su dokumenta, pa i mobilni telefoni, tako da svi nisu uspjeli da jave šta se desilo, a nekima su izgorjeli i koferi sa stvarima.

– Javio mi se sin nakon ove nesreće i odmah je naglasio da su svi dobro. Ipak, prvih sat vremena proveo sam u strepnji jer nisam znao bilo kakve detalje, a nakon sat vremena jedva sam uspio dobiti sina. Autobus se zapalio i izgorio u tunelu. U Švajcarskoj su zadnjih sedam dana na skijanju boravili brojni učenici različitih škola iz Splita, koji su se s tri ili četiri autobusa danas vraćali prema Splitu – izjavio je jedan od roditelja.

Učenici su smješteni u vatrogasnom domu.

– Svi se učenici sada nalaze u vatrogasnom domu u blizini tunela u kojem se dogodila nesreća. Svi su na sigurnom i na toplom. Agencija sada pronalazi zamjenski autobus da ih vrati kući, a kako će preći granicu kada su im izgorjela dokumenta, nije mi poznato – priča roditelj.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA