Stanivuković: Dozvoljeno postavljanje štanda za potpisivanje peticije!

3391

Dobili smo dozvolu za postavljanje štanda za potpisivanje peticije za uvođenje Zakona o zabrani slobode kretanja, mišljenja i javnog okupljanja, izjavio je danas Draško Stanivuković, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

– Kao potpisnik zahtjeva za zakup javne površine, odnosno postavljanja štanda, od strane Gradske uprave sam dobio dozvolu za postavljanje istog i potpisivanja peticije u petak u 17 časova na Trgu Krajine – rekao je Draško Stanivuković, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Stanivuković je pozvao građane da se pridruže i potpišu peticiju za uvođenje Zakona o zabrani slobode kretanja, mišljenja i javnog okupljanja.

– Pozivam sve građane koji osjećaju da su im ruke vezane, da su nemoćni u ostvarivanju svojih prava, na slobodu mišljenja, pravo na rad, na liječenje, na doprinose koji im se ne uplaćuju, pravo na osvarivanje istine i pravde u svakom smislu, itd, da sutra dođu i potpišu peticiju za uvođenje zakon koji nemamo, ali koji važi u praksi, a to je Zakon o zabrani slobode kretanja, mišljenja i javnog okupljanja – naglasio je Stanivuković.

Stanivuković je dodao da će svi građani koji žele imati mogućnost da dobiju lisice koje mogu koristiti svaki put kada osjete da su im ruke vezane kada je u pitanju ostvarivanje osnovnih prava.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA