Sahranjen novinar Slobodan Milijašević

394
Slobodan Miljašević

Na gradskom groblju u Prnjavoru danas je sahranjen dugogodišnji novinar Televizije K3 Slobodan Milijašević.

Sahrani je prethodila komemoracija u prnjavorskom Centru za kulturu.

Milijašević preminuo je u 36. godini nakon duže i teške bolesti.

Zamjenik direktora Televizije K3 Branko Dakić rekao je da je Milijašević bio radnik i kolega od povjerenja, novinar koji je profesionalno izvršavao postavljene zadatke, duhovit i pun optimizma.

– Danas smo nijemi jer te nema više. Osjećanja je mnogo, ali riječi premalo da ih opišemo, ali ne damo te zaboravu. Tvoj vedri duh i osmijeh ostaće u našem sjećanju – rekao je Dakić.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš rekao je da je Miliješavić bio na pragu života, ali da je teška bolest bila jača od njegovog pozitivnog duha, neviđene hrabrosti i jake volje da nadjača sve teškoće.

– Izuzetno smo ga cijenili kao dragog prijatelja, poznanika i izuzetnog novinara. Svoj posao je obavljao predano, uvijek bio spreman da odgovori svakom zadatku, savjestan i pouzdan. U najtežim danima u poslednje dvije godine nije odustajao od svoje profesije, u novinarstvu je nalazio mir i sugurnost – rekao je Tomaš.

On je podsjetio da je Milijašević dobitnik i pohvale opštine Prnjavor za poseban doprinos u novinarstvu i informisanju građana.

– Ostavio je neizbrisiv lični pečat u emisijama koje je uređivao, ali je ostavio dubok trag i u kulturnom stvaralaštvu kao član Gradskog kulturno – umjetničkog društva “Pronija” – rekao je Tomaš.

Milijašević je rođen 15. jula 1983. godine u Prnjavoru, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Na Televiziji K3 radio je od 2007. godine.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA