Grupa Fit, jedna od najprepoznatljivijih riječkih pop-rock grupa, ponovo je aktivna.

Njihova “Mačka” nam ne izlazi iz ušiju decenijama unazad, a sada, polako ali sigurno, njeno mjesto zauzima poletni singl “Ljubav je magija”, kojim se Fit vraća na scenu.

Oslonac postave i dalje čine originalni članovi Davor Lukas (vokal) i Zorko Opačić (gitara). Bubanj, kao i na posljednjem albumu “2011” svira Alen Tibljaš, a bas gitaru će na koncertima svirati Robi Jovanović (Mandrili, Turisti).

Novi singl “Ljubav je magija” sniman je u studiju Nena Belana u Rijeci i u studiju Zorka Opačića u Amsterdamu. Novi singl donosi prepoznatljivi fitovski gitarski power pop, karakterističnog Lukasovog vokala i zaraznog refrena, kao da je neobjavljeni dragulj sa drugog albuma “Daj mi ruku”.

Novu pjesmu grupa Fit je uspješno promovisala na nedavnom nastupu u Puli, ali i na proslavi Nove godine u rodnoj Rijeci.

Prvu polovinu 2019. godina Fit planira da provede na koncertima širom regiona promovišući novi singl, ali će na nastupima koje pripremaju publiku podsjetiti na hitove kao što su “Mačka”, “Rijeka”, “Zaboravit ću sve” i mnoge druge hitove, koji su obilježili čitavu jednu epohu jugoslovenske scene.

Novi singl “Ljubav je magija” je dostupan je na Deezeru i drugim digitalnim servisima, a možete ga preslušati u nastavku.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA