Razgovori sa ubicom: Ovaj dokumentarac ne gledajte sami!

638

Netflix je objavio dokumentarac o jednom od najstrašnijih serijskih ubica svih vremena Tedu Bundyju, a po svemu sudeći je toliko strašan da su upozorili gledaoce da ga ne bi trebali gledati sami.

Bundy, čija je priča prezentovana u dokumentarcu “Conversations with a Killer: Ted Bundy Tapes”, ubio je, sedamdesetih godina, najmanje 30 žena i napao puno više. Tokom njegovog haranja, nastao je i termin “serijski ubica”, piše Mirror.

Njegove su metode bile brutalne, a njegovo hapšenje, bijeg, dalja ubistva i, konačno, njegovo pogubljenje izazvali su ogromnu pažnju javnosti i inspirisali brojne romane i filmove.

Netflixov dokumentarac bazira se na seriji intervjua sa Tedom Bundyjem kojeg je njegov advokat nazvao “samom definicijom bezdušnog zla”.

Ispod Netflixovog upozorenja, da ovo možda ne biste trebali gledati sami, javili su se i gledaoci za koje je ono došlo prekasno.

“Da ste me bar ranije upozorili, prije nego što sam se našao na rubu živaca”, “Nakon što sam pogledala ovaj dokumentarac, nikad više ne želim igdje ići sama”, “Sama sam kod kuće cijeli vikend i vjerovatno ću morati spavati s nožem nakon što sam odlučila da ovo pogledam”, samo su neki od komentara.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA