Ranjen muškarac u Sarajevu

340

U opštini Novo Sarajevo nepoznato lice ranilo je iz vatrenog oružja muškarca čiji su inicijali D.H. (34) iz Sarajeva, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, pucnjava se desila sinoć, u Ulici Envera Šehovića, a ranjeni muškarac je prevezen u Klinički centar Koševo, gdje je odbio dalju hospitalizaciju.

Pucnjavi je prethodio fizički napad više nepoznatih lica na H. S, a koje je prijavilo lice G. A, koje je policija zatekla na licu mjesta.

O slučaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo i nastavlja se rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog djela.

Policija je sinoć uhapsila S. K. (21) iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda. On je juče u kasnim popodnevnim časovima u opštini Ilidža, upotrebom metalnog boksera, nanio teške tjelesne povrede licu H. D. iz Sarajeva.

Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u Kliničkom centru Koševo, a o ovom krivičnom djelu je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Policijski službenici rade na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA