Promijenila rasu injekcijama u nadi da će imati crnu djecu?! (FOTO/VIDEO)

567

Njemačka manekenka Martina Big odlučila je promijeniti boju kože i postati crnkinja, u nadi da će njena djeca imati takođe, crnu boju kože. Martina koja je posljednje dvije godine koristila posebnu terapiju melaninom, tvrdi kako su joj te injekcije pomogle da promijeni rasu.

Martina Big, rođena kao bjelkinja u Njemačkoj, tvrdi da su joj kontroverzne injekcije “promijenile rasu”. Bijela žena čija je koža postala tamna nakon ubrizgavanja injekcija, tvrdila je da je “promijenila rasu” i da će roditi crnu djecu, ostavljajući voditeljku Holi Viloubi zapanjenu.

Martina Big pojavila se u jutarnjem programu jedne strane televizije, tvrdeći da su joj njeni doktori rekli kako će imati crnu djecu, koju je začela sa svojim bijelim suprugom Majklom.

Ona je nedavno provela sedam nedjelja u Keniji da bi učila o “plemenskoj kulturi”, rekla je Holi i njenom kolegi Džonu Boroumenu da se sada identifikuje kao crnkinja, nakon što je dvije godine dobijala injekcije melanina, prenosi Miror.

– Moja djeca će biti crna. Mi nemamo planove, ali razgovaram sa svojim ljekarom da vidim da li je moje tijelo u redu, hoću li moći da dojim i kako će mi beba izgledati – rekla je ona Holi i Džonu.

– Pokušavam da mislim kako je to genetski moguće. Ako rodite bijelo dijete, ono će nekako misliti da nije povezano sa vama?  – pitala je voditeljka.

“Ne”, uzvratila je Martina i dodala.

– To je mješavina Majkla i mene. Prilično sam sigurna da će dijete biti crno ili boje mliječne čokolade ili malo svijetlo, nije važno – kazala je Njemica.

 

Gledaoci su ostali zapanjeni njenim komentarima na rasu, pogotovo nakon što je model tvrdila da su joj injekcije melanina promijenile više od boje kože.

– Koža postaje sve tamnija i moja rastuća kosa se mijenja i postaje kovrdžava i tamnija – saopštila je ona i dodala da čak i njene obrve postaju tamne i da se boja očiju promijenila.

Na pitanje zašto je mjerodavna da govori o tome kao crnkinja, Martina je odgovorila, “da mnogi Afroamerikanci ne znaju za afričku kulturu”.

Martina je ranije skupila 50 000 funti na poslu da bi postala ponosni vlasnik veličine grudi 32S – za koje se smatra da su najveće u Evropi i koje teže ogromnih 12 kilograma.

I otputovala je u Keniju da bi bila krštena novim imenom na svahiliju, tvrdeći da je to učinilo “pravom Afrikankom”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA