Popularni niški alternativni rock bend Plastic Sunday predstavio je novi spot za pjesmu “Hodaj nestani”.

Riječ je o numeri koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu “Svetlost u tebi”, koji je objavila izdavačka kuća Lampshade Media.

Album  “Svetlost u tebi” snimljen je 2017. godine u studiju “Šamarčina”, producenta Roberta Telčera u Vrbasu, osim pjesme “Ljudi oko mene”, koja je snimljena 2016. godine u Beogradu.

Video-spot je sniman na različitim lokacijama u Nišu, a za cjelokupnu realizaciju Plastic Sunday zahvaljuje Aleksandru Gutoviću na glavnoj ulozi, kamermanima Draganu Živanoviću i Nikoli Spasiću, Bratislavu Mitroviću i Draganu Živanoviću na montaži, i Vladanu Liliću i ADVL-u na tehničkoj pomoći i osvjetljenju, dok scenario i režiju potpisuju sami članovi benda.

Album “Svetlost u tebi” objavljen je krajem 2017. godine i stilski je drugačiji u odnosu na prethodna izdanja. Miks albuma uradili su Bratislav Mitrović i Robert Telčer, koji je pored gostovanja na albumu bio i snimatelj pomenutog albuma, dok se u pjesmama “Zraci” i “Biti tu” miksovanju ovog izdanja pridružio i Dušan Ševarilić.

Video za numeru “Hodaj nestani” možete pogledati u nastavku.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA