Perunićić: Nikako razočarenje, samo dobra lekcija

343

Selektor rukometaša Srbije Nenad Peruničić nije bio razočaran poslije neslavnog nastupa njegovih izabranika u prvoj fazi Svjetskog prvenstva. U porazu od Njemačke Peruničić je vidio i dobre stvari.

– Utakmica je za mladu ekipu Srbije značila mnogo. Jedno novo dokazivanje. Imali smo najjaču grupu i to je za sve nas bio veliki izazov. Svjesni da stvaramo nešto novo, nešto što sam želio da uradim, da promijenim strategiju i nacionalni tim. Što se tiče karaktera i ogromnog motiva, tu su momci bili zaista na nivou. Rekao sam im, nikako razočaranje, samo lekcija. Vjerujem da ćemo biti u skorije vrijeme još bolji. Uprkos mojim sportskim željama, biću realan, ovaj tim je bio kompletan samo osam treninga prije početka takmičenja. Čestitam mojim momcima, a Nijemcima puno sreće u daljem takmičenju – rekao je Peruničić.

Miljan Pušica je dodao:

– Važno takmičenje za nas, naše iskustvo i napredak u budućnosti. Kao što je trener rekao, moramo da naučimo iz svega ovoga i da napredujemo mentalno i fizički. Moramo da ispravimo te sitne greške. Iz toga ćemo samo napredovati kako želimo.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA