Osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom Ostojića predate policiji

582

Policija Kantona Sarajevo predala je u nadležnost Policijskoj upravi Istočno Sarajevo osobe koje su legitimisane u Sarajevu, a dovode se u vezu sa ubistvom Miloša Ostojića.

Portparol MUP-a Kantona Sarajevo Suvada Kuldija rekla je da je sarajevska kantonalna policija predala Policijskoj upravi Istočno Sarajevo osobe koje su se nalazile u vozilu, koje je juče u Sarajevu kontrolisano na zahtjev Policijske uprave Istočno Sarajevo.

– Navedene osobe su u nadležnost Policijske uprave Istočno Sarajevo predate odmah nakon što ih je naša patrola zaustavila i legitimisala – rekla je Kuldija, koja nije mogla da iznese više detalja o ovom slučaju.

Federalni mediji javili su ranije da su privedeni muškarac i žena nakon što je vozilo “reno klio” crnogorskih registarskih oznaka ispred zgrade Ambasade SAD okruženo sa više policijskih vozila MUP-a Kantona Sarajevo.

Pripadnici policije Republike Srpske priveli su više osoba sa raznih lokacija koja se mogu dovesti u vezu sa ubistvom Miloša Ostojića u Istočnom Sarajevu.

Tridesetogodišnji Miloš Ostojić ubijen je u utorak, 1. januara, oko 23 časa u Istočnom Sarajevu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA