Novi film i Matthew McConaughey u tangama! (VIDEO)

736

Američki glumac Matthew McConaughey (49) snima novi film pod imenom “The Beach Bum”, a u traileru, između ostalog, glumca možemo vidjeti kako paradira u minijaturnim ljubičastim tangama.

Holivudski zavodnik u jednoj sceni izlazi iz jacuzzija i pleše na luksuznoj jahti, a u tom trenutku na sebi ima samo tange. Za potrebe snimanja ove urnebesne komedije, koja bi se u bioskopima trebala pojaviti krajem marta, McConaughey je naporno trenirao kako bi “došao” u što bolju formu.

Osim njega, u glavnim ulogama će biti i Zac Efron (31), Isla Fisher (42), Jonah Hill (35) i Snoop Dog (47).

Nedavno je “procurila” i jedna anegdota sa snimanja filma.

Naime, McConaughey se našao apsolutno nespreman i završio “napušen” nakon snimanja scene u kojem njegov i Snoopov lik u filmu dijele džoint. “Incident” se dogodilo tokom snimanja scene u kojoj McConaugheyjev lik, Moondog, posjećuje Snoop Dogga u potrazi za “magičnom travom” koja bi mu trebala pomoći da se riješi blokade pisanja.

Ovo nije prvi put da nekad najpoželjniji holivudski neženja radi sve za ulogu u filmu koji snima. Tako se prije dvije godine za ulogu bucmastog ćelavca u filmu “Gold” Matthew udebljao 21 kilogram.

– Za doručak mi je supruga Camila nosila cheeseburgere i pivo. Jeo sam samo nezdravu i masnu hranu – rekao je McConaughey koji je kilograme brzo nakon snimanja uspješno skinuo trčanjem.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA