Najgori putnici zbog kojih su avioni morali da slete

349

Skoro svakodnevno se dešava da se neki avion prevremeno prizemlji zbog neprimjerenog ponašanja nekog od putnika. Mi vam donosimo nekoliko najluđih slučajeva zbog koji su “čelične ptice” morale da ateriraju, ali i da nekog od putnika izbace napolje.

Policija je morala da pretraži prtljag putnika WestJet aviona, koji je prinudno sletio u Saskatun, zato što je misteriozno nestao megafon koji u vanrednim situacijama koriste stjuardese. Ispostavilo se da je krivac 29-godišnji Džejk Majkl Pjasentini, koji je policiji priznao da je popio “koju čašicu više”. Zbog krađe je morao da plati kaznu od 4 100 dolara.

Glumac Alek Boldvin izbačen je iz American Airlines aviona 2011. nakon što je navodno odbio da prestane da igra igru. Boldvin je navodno počeo da urla na stjuardese, kada su ga zamolile da isključi sve električne uređaje, zbog polijetanja. Nakon kraće rasprave morao je da ode prije polijetanja aviona.

Pjevač grupe Green Day Bili Džo Armstrong nosio je pantalone spuštene do pola zadnjice, zbog čega su mu stjuardese Southwest Airlinesa zabranile da uđe u avion. Avioprevoznik se kasnije izvinio i ponudio novu rezervaciju.

Amerikanka Niki Gezli putovala je Frontier Airlinesom od Denvera do Memfisa, noseći sina u “kengur” nosiljci za bebe. Stjuardese su joj rekle da beba ne smije biti u tom položaju tokom leta i da mora biti u majčinom krilu. Iako je “na prvu loptu” pristala da ih posluša, kasnije je rekla jednoj od stjuardesa:

– Naravno da ću vas poslušati, učiniću sve što kažete, jer ste vi kraljica ovog aviona.

Stjuardesa je to shvatila kao uvredu i izbacila je sa leta.

Putnica Lisa Karter Najt tvrdi da je izbačena iz Jet Blue aviona u Filadelfiji, jer je postavila slike iz aviona na Twitter i komentarisala da je pilot podvrgnut alkotestu. Pilot je prošao alkotest, ali je Karter Najt ipak izbačena s leta.

Putnica je odlučila da iskoristi činjenicu da je niko u avionu ne može ignorisati, kako bi šest sati pjevala pesme Vitni Hjuston. Ipak, pilot je na pola puta tokom hita “I will always love you” odlučio da prizemlji avion i raspjevanu putnicu ostavi u Kanzas Sitiju.

Jedan 27-godišnji Francuz izbačen je iz aviona koji je letio iz Pariza ka Dalasu, zato što su stjuardese procijenile da suviše neprijatno miriše. Navodno mu je sugerisano da se istušira. Putnik je kasnije rekao da se zapravo pretjerano naparfemisao i tužio je American Airlines.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA