MUP pozvao Suzanu Radanović na saslušanje

430

Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića, dobila je poziv za saslušanje koji joj je uputilo MUP Republike Srpske. U pozivu se navodi da se sumnjiči za krivično djelo neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje.

U Policijskoj stanici u Banjaluci treba se pojavi sutra u devet časova. Ukoliko se ne pojavi, a ne obavijesti PU, biće prinudno dovedena, odnosno privedena.

Do sada je uhapšeno više osoba iz grupe „Pravda za Davida“, ali su nakon saslušanja pušteni na slobodu. Okružno tužilaštvo Banjaluka je saopštilo kako nastavlja istragu protiv njih.

S druge strane, istraga u predmetu ubistva Davida Dragičevića još se nije pomakla s mrtve tačke, a tužilaštvo se nije oglasilo o ovom predmetu, odnosno još nije bilo tužilačke odluke.

Takođe, još se ne zna gdje je Davor Dragičević, koji je nestao 30. decembra nakon protesta održanog u Banjaluci. Policija je raspisala potjernicu za njim, a Suzana je kazala kako nema kome da prijavi njegov nestanak.

Niko od članova ove grupe ne zna gdje je Dragićević. Njegov mobilni telefon je nedostupan, profil na Fejsbuku je ugašen, a nikome se nije javljao.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA