Maradona pozvao Bobana na tuču!

481

Trener meksičkog Dorados de Sinaloa Dijego Armando Maradona nakon poraza u kupu od Zakatopeka (0:1) obrušio se na čelnike FIFA.

Na udaru su bili Đani Infantino, predsjednik Svjetske fudbalske federacije i Zvonimir Boban, koji obavlja funciju generalnog sekretara.

Maradona tvrdi da je izigran i da se u FIFA ništa nije promijenilo od odlaska Jozefa Sepa Blatera. Argentinac je najavio da će uskoro ispričati sve što zna o “novoj FIFA”.

– Rekao sam Infantinu da se ništa nije promijenilo i da se i dalje ne poštuju igrači kao što je Marko van Barste, Rud Gulit ili ja – ogorčen je “mali zeleni”.

Dijego je zatim nastavio da govori o Bobanu, s kojim je nedavno imao nesporazum kada su se sreli u hotelu gdje je Hrvat ugostio brojne fudbalske legende:

– Želim da poručim Bobanu, koji je dio FIFA i prihvatio je sve loše stvari, da možemo da uđemo u ring. Najgore od svega je što je njega poslao Infantino. Nisam momak od 20 godina, imam 58 i ovakve stvari me povređuju, zato što sam vjerovao ljudima, ali im više ne vjerujem.

Maradona je tokom utakmice imao problema i sa navijačima. Jedan od njih je bacio flašu ka Dijegu, koja je proletjela pored njegovog ramena, nakon čega je Argentinac pozvao navijača da se obračunaju.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA