Majku ranio kroz vrata!

694

Denis I. (40) iz Banjaluke, koji je uhapšen zbog sumnje da je ranio svoju majku Veru I. (61), kroz zatvorena vrata kuće pucao je prema svom bratu, ali je metak probio vrata i pogodio njihovu majku u butinu, pokazuju prvi rezultati istrage saznaje SrpskaCafe.com.

Nakon saslušanja u policiji Denis je pušten na slobodu i protiv njega će biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da je počinio krivično djelo tjelesna povreda.

U PU Banjaluka saznajemo da je dosadašnja istraga pokazala da je pucnjavi prethodio verbalni, a potom i fizički sukob između braće koji se odigrao u banjalučkom naselju Obilićevo. Tom prilikom korišten je i nož, kojim je Denis navodno sam sebe posjekao po šaci, dok je i njegova majka posječena po ruci dok je pokušavala da razdvoji sinove.

– Vera i drugi sin nakon toga su otišli u drugu kuću, koja se nalazi u istom dvorištu. Osumnjičeni Denis došao je za njima noseći pištolj “tetejac” iz kojeg je zapucao prema bratu. Metak je pogodio zid pored i brat je zatvorio vrata kako bi se zaštitio. Denis je nastavio da puca u vrata i jedan metak ih je probio i pogodio njihovu majku u butinu – kaže izvor blizak istrazi.

Vera I. je sanitetskim vozilom prevezena u UKC RS i zbrinuta je u Klinici za ortopediju i traumatologiju.

– Pacijentkinja je primljena sa prostrelnom ranom lijeve natkoljenice, te posjekotinom lijeve podlaktice. Odmah po prijemu je hirurški zbrinuta i njeno stanje je trenutno stabilno – navode u UKC RS.

O. Matavulj

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA