Kostarika ima jedna od najboljih hotela svijeta (FOTO)

429

Na samom vrhu TripAdvisorove liste najboljih hotela svijeta, nalazi se hotel u Kostariki. Radi se o odmaralištu nazvanom Tulemar Bungalows koje nudi mnogo toga, od bungalova, preko vila od bambusa, kuća na drveću, bazena, privatne plaže pa do rehabilitacionog centra.

Odmaralište se sastoji od nekoliko različitih vrsta vila. Jedna od najljepših je vila SolAngelo u kojoj gosti na raspolaganju imaju privatni bazen, platformu za jogu te nudi prelijep pogled na džunglu. Tu je i modernija vila PazAmore s privatnim bazenom i vanjskim prostorom za odmor. Vila Mirazull je povezana sa četiri apartmana te nudi fantastičan pogled na prirodu, dok vila Casa de Frutes predstavlja luksuzni apartman koji obožavaju poznate ličnosti.

Ako gosti žele da nauče o životinjskom svijetu u Kostariki, oni uopšte ne moraju napuštati resort, nego samo prošetati. Često će vidjeti majmune, ptice i druge životinje.

Osmougaoni dizajn bungalova je primjenjen kako bi gosti imali što bolji pogled na okruženje. Napravljeni su krajem osamdesetih godina prošlog vijeka, čisti su i dobro se održavaju. Nude dovoljno prostora za porodicu ili grupu od četiri osobe, a dostupne su i dvospratne vile. Svaka vila ima privatni bazen, tuš s kišnicom te omogućava pogled na džunglu i okean.

Noć u ovom hotelu košta najmanje 285 dolara.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA