Nakon pet godina izdavačke pauze, beogradski sastav Kanda, Kodža i Nebojša će objaviti novi album “Uskoro”, koji će 15. februara izaći pod okriljem izdavačke kuće Mascom.

Pravac koji je bend ovoga puta odabrao nije nepoznanica za publiku, koja je već imala prilike da čuje singlove “Prekidi ponovo”, “Jamajka”, “Misli dobro”, “Letnji dan” i “Tako volim da živim”.

S obzirom na to da su nove numere dobile pozitivne kritike publike, ovaj album je Mascom već pozicionirano kao važno izdanje u tekućoj godini.

Upravo zbog toga, Mascom i Kanda, Kodža i Nebojša su pripremili nekoliko iznenađenja za najvjernije fanove benda, a jedan od njih je specijalni koncert na tajnoj lokaciji. Na ovom nastupu bend će proslaviti objavljivanje albuma “Uskoro” na vinilu, a fanovi već sada mogu kupiti vinil i ulaznicu te tako postati dio odabrane publike koja će prisustvovati koncertu, družiti se sa bendom i provesti veče uz omiljenu grupu.

– Dođite da se družimo. Sviramo za vas! – kratko su poručili članovi benda.

Svima koji kupe spomenuti komplet, informacije o datumu i vremenu održavanja koncerta biće lično proslijeđene uoči koncerta.

– Karte za koncert se neće nalaziti u slobodnoj prodaji, a broj kompleta je limitiran – poručili su iz Mascoma.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA