Jelena Karleuša moli Vučića za pomoć

1229

Afera Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa je top tema u svim medijima u Srbiji. Srpski tabloidi stalno objavljuju nove poruke koje su navodno izmjenjivali Jelena Karleuša i mladi fudbaler, a neke od njih su zaista eksplicitne.

Kurir na naslovnici ima fotografiju ženske vagine na kojoj traži mladež koji je Karleuša spomenula te nove navodne poruke u kojima Karleuša navodno piše Vranješu “da ga želi jahati kao prava drolja”.

Pjevačica je s djecom otputovala u Kinu kod supruga Duška Tošića te se sinoć ponovno oglasila na Twitteru uz fotografiju muža i dvije kćerke.

– Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni dijelovi tijela nisu moji… Da žena sa slika na stomaku nema tri carska reza i mladeže kao ja… nema svrhe. Mediji su radi tiraža odlučili ubiti me. Ubiti moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj – napisala je pjevačica, a u sljedećem tvitu zamolila Aleksandra Vučića da joj pomogne.

– Gospodine Vučiću, mogu li vas javno zamoliti da mi pomognete i zaustavite ovo ludilo i nepravdu u medijima? Ako ne zbog mene, onda zbog moje djece, muža, bolesne majke… Molim vas. Otišlo je predaleko – napisala je očajna pjevačica na Twitteru.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA