“I Putin da pazi gdje po Beogradu gazi”

362

Ispucale kamene ploče ispred Hrama Svetog Save i 50 metara Ulice Bore Stankovića, koju putari nikako da završe, dočekale su i ovu godinu.

Kako pišu Večernje novosti, obećanja da će ploče biti popravljene traju duže od tri godine.

– Ipak, kocke su sada u još gorem stanju. Ispucale, izrovane, upale, predstavljaju opasnost za manje pažljive sugrađane koji ne gledaju ispred sebe. Krateri usred staze, okruženi kućicama postavljenim zbog manifestacije Božićno seoce ispred Hrama, slika su koju će gosti prestonice ponijeti kući. Ne postoji nijedan dio platoa gdje pločnici nisu uništeni. Posla za putare ovdje ima i previše, pa je sva prilika da će i predsjednik Rusije Vladimir Putin, koji dolazi u Beograd 17. januara, ulazeći u Hram morati da pripazi gdje gazi – pišu Novosti.

Osim oštećenih pločnika, plato iza Hrama i dalje nije završen, jer proširenje Ulice Bore Stankovića, i poslije godinu i po, nije završeno.

– Skoro 50 metara i dalje je izrovano, a, prema riječima nadležnih, taj dio biće završen za mjesec dana. Tako, umjesto da se majstori zadrže planiranih 150 dana, mašine su ovdje godinu i po. Iz Direkcije za gradsko građevinsko zemljište, objasnili su da su neucrtane podzemne instalacije i izmještanje trafo-stanice odužili posao. Ipak, kako 300 metara ulice i uz ove probleme ne može da se uradi za 18 meseci, Vračarcima nije jasno – zaključuje se u tekstu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA