Gvinet Paltrou optužena zbog sudara na skijalištu

275

Glumica Gvinet Paltrou optužena je zbog sudara na skijalištu u Juti koji se dogodio prije tri godine, prilikom čega je polomila rebra muškarcu i uzrokovala mu potres mozga.

Penzionisani optičar Teri Senderson rekao je na konferenciji za novinare da je protiv nje podnio tužbu jer mu je nanijela povrede i nije pozvala pomoć, kao i da su njen ski instruktor i prijatelji lažno svjedočili navodeći da Paltrou nije uzrokovala sudar.

Senderson je opisao da se incident dogodio na skijaškoj stazi za početnike u skijalištu Dir voli 2016. godine, kada je iznenada čuo histeričan vrisak, i osjetio udarac u predjelu lopatica.

Posljednje čega se sjeća jeste da je poletio naprijed, nakon čega je izgubio svijest, a da ga je Paltrou udarila rekao mu je jedan poznanik koji je prisustvovao incidentu.

Kako je rekao, Paltrou je zatim otišla sa mjesta nesreće i nije pozvala pomoć.

Glumica je negirala te tvrdnje i preko portparola poručila da tužba nema osnovu i da očekuje da će biti odbačena.

Senderson je rekao da mu je trebalo tri godine da podnese tužbu jer je imao probleme sa prethodnim advokatima i nije mogao normalno da funkcioniše zbog potresa mozga.

Kako je rekao, bio je u kontaktu sa advokatom Paltrou, ali mu nisu ponuđeni ni kompenzacija ni izvinjenje, već je dobio samo prijetnju da bi i on mogao da bude tužen. U tužbi on traži obeštećenje od 3,1 milion dolara.

Na konferenciji je prikazao video snimak na kome se vidi kako žena udara s leđa Sendersona i još dvije osobe kako padaju preko njega, a zatim kako te dvije osobe ustaju i ostavljaju ga u snijegu da leži.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA