Glumac neprepoznatljiv zbog uloge (VIDEO)

420

Transformacije zbog uloga nisu ništa novo i mnogi glumci zbog pojedinih potpuno mjenjali svoje tijelo, bilo da su naglo mršavili ili nabacili desetine kilograma. Među njima je definitivno šampion, kada je riječ o ekstremnim transformacijama, Kristijan Bejl.

Međutim, on je za Sandej Tajms  izjavio da je sa takvim načinom života gotovo.

Zbog uloge potpredsjednika SAD-a u novom filmu “Vice”, koja mu je nedavno donijela Zlatni globus, oskarovac je nabacio nevjerovatnih 20 kilograma. Ipak, kako kaže, ovim filmskim transformacijama je došao kraj.

On je nedavno otkrio medijima da su dani ekstremnih transformacija zbog filmskih uloga iza njega, jer je smrt počela da ga gleda u lice.

– Ne mogu da nastavim ovako. Jednostavno, ne mogu – rekao je on.

Glumac je rekao i da ga je šokiralo kada je saznao da se njegov kolega Geri Oldman nije ugojio ni gram za ulogu Vinstona Čerčila u filmu “Najmračniji čas”.

Bejl (44) je otkrio još jedan razlog zbog kojeg će prestati sa ovakvim ekstremnim transformacijama – njegova supruga Sandra Blažić, koja se godinama nosila s njegovim ekstremnim promjenama izgleda u svrhu umetnosti.

– Kako god, moja supruga vidi to tijelo – rekao je Bejl.

Na pitanje da li bi pristao da glumi britanskog političara Borisa Džonsona, Bejl je rekao da to njegova supruga jednostavno ne bi dozvolila.

– Ne, taj mi neće ući u kuću – prokomentarisala bi njegova supruga, kaže glumac.

Ipak, u porodici imaju nekoga kome se njegov trbuh i višak kilograma dopao. To je Sandrin i Bejlov četvorogodišnji sin Džozef.

– Moj sin voli moj stomak. Skakao bi po njemu i odskakivao s njega na pod – našalio se glumac.

U videu u nastavku možete da pogledate sva Bejlova izdanja.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA