Manje od četiri godine nakon što je slomio nogu u Švedskoj, frontmen grupe Foo Fighters Dave Grohl je opet doživio bolan pad sa bine.

Foo Fighters su svirali njihov prvi nastup 2019. godine u Hard Rock Hotelu u Las Vegasu, kada je Daveu fan iz prvog reda dodao pivo.

Zahvalno prihvatajući piće, Dave je prvo stavio limenku na zvučnik pokušavajući da popije pivo istovremeno svirajući gitaru, a zatim je odustao od toga, uzeo pivo i popio ga u jednom gutljaju.

Pokušavajući da se vrati na binu, Dave je izgubio oslonac i pao, ali je obezbjeđenje bilo tu da mu pomogne, a ovaj put je imao mnogo više sreće, pa je izbjegao povredu.

Podsjećamo, nakon dvije pjesme tokom koncerta grupe Foo Fighters na Ullevi stadionu u Geteborgu u junu 2015. godine, Grohl je napravio pogrešnu procjenu tokom skoka i pao u zonu između bine i publike, slomivši nogu.

Uprkos tome što je herojski završio svirku sjedeći, Foo Fighters su bili primorani da otkažu niz kasnijih koncerata, prije nego što se Dave vratio na pozornicu kasnije tokom ljeta, koje je takođe svirao sjedeći.

Takođe, prošlog ljeta tokom nastupa na Ullevi stadionu, Foo Fighters su napravili urnebesnu rekonstrukciju neslavnog pada, kada se kaskader prerušen u frontmena grupe popeo na pozornicu i izveo spektakularni lažni pad na isto mjesto gdje je nekoliko godina ranije završio Grohl.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA