Džoni Dep stigao u Beograd

481

Slavni holivudski glumac Džoni Dep stigao je u Beograd gdje će snimati film “Minimata” u režiji Endrua Levitasa.

Direktor kuće “Work in progress” Aleksandar Tadić, izjavio je za Tanjug da će snimanje trajati sedam nedelja, od toga nedjelju dana će provesti na crnogorskom primorju.

– Tek krećemo sa pripremama i pronalaženjem lokacija. Dio seta će morati da se gradi u studiju, jer se radi o specifičnom periodu i radnja se dijelom dešava u Njujorku, a dijelom u Japanu – rekao je Tadić.

Tadić još uvek ne zna da li će neko od srpskih glumaca biti angažovan, ali ističe da se sve rijeđe dešava da se neki strani film snima u Srbiji, a da se ne angažuju domaći glumci, kao i da što se tiče filma “Minimata” 80 odsto ekipe biće lokalni kadar.

Dep je prvi put u Beogradu bio 1992. godine, kada je čak i zasvirao sa Partibrejkersima u SKC-u, a zatim je došao 2010. u posjetu Emiru Kusturici na Mećavniku.

Predsjednik Opštine Tivat, dr Siniša Kusovac sa saradnicima je održao danas sastanak sa predstavnicima producentske kuće “Work in progress” o podršci snimanju novog filma holivudske zvijezde Džonija Depa na nekoliko lokacija u Tivtu tokom marta.

Filmska ekipa koja dolazi u Tivat brojaće oko dvije stotine ljudi, a Dep će scene iz života američkog fotografa Judžina Smita snimati na Ostrvu cvijeća, tivatskoj Župi i plaži Kalardovo.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA