Dženifer Eniston planira da usvoji djevojčicu

305

Glumica Dženifer Eniston (49) konačno će se okušati u majčinstvu, a prema pisanju medija, planira da usvoji djevojčicu iz Meksika staru 13 mjeseci.

– Džen već godinama pomaže dva sirotišta u Meksiku i tokom posljednje posjete jako joj se svidjela jedna djevojčica – rekao je prijatelj glumice.

Inače, Dženifer želi dijete već duže vrijeme, ali ju je u tome sputavao bivši suprug, glumac Džastin Teru (47), tvrde strani mediji.

– Čeznula je za usvajanjem djeteta i željela je to učiniti s bivšim, ali on je stalno govorio da nije dobar trenutak – kaže prijatelj.

Dženifer je prekinula s glumcem, a sada je svi ohrabruju da ostvari dugogodišnju želju.

Inače, Dženifer su mnogi kroz godine kritikovali jer nije nikad rodila.

– Moje ideje o srećnom i ispunjenom životu različite su od želja drugih ljudi. Niko nema pravo osuđivati tuđe izbore jer niko ne može znati što se događa iza četiri zida vašeg doma. To je za mene vrlo osjetljiva tema – rekla je jednom prilikom poznata glumica.

Nakon nedavne objave da će glumica sama sebi kupiti kuću na selu za 50. rođendan, koji je 11. februara, javnost je počela nagađati da će se Dženifer pomiriti s Bredom Pitom (55), s kojim je bila u braku od 2000. do 2005.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA