Dnevni horoskop za 25. januar

475

Trigon Marsa i Jupitera donosi nam dan pun pozitivne energije!

OVAN

Imaćete odlične šanse za postizanje poslovnog uspjeha, ali imajte na umu kako ćete imati veći broj obaveza nego inače. Podršku ćete dobiti od strane ženske osobe iz kruga u kojem se inače krećete, a koja vas smatra iskrenom osobom. Poslijepodne će vas mučiti pitanje povezano uz emocije, nemojte brzati, razmislite.

BIK

Bićete inspirisani, ali i motivisani. Slobodno svoje ideje prezentujte kolegama te nadređenima, jer ćete naići na razumijevanje i podršku. Poslijepodne će mnogi od vas morati donijeti veću odluku povezanu uz ljubavni život. Ako ste zaista u odnos uložili previše truda a dobili vrlo malo, vrijeme je da dignete ruke i oprostite se.

BLIZANCI

Današnji je dan  povoljan za ljubavni život, ali ćete imati i nekoliko prilika za povećanje svog ugleda na radnom mjestu. Budite oprezni i obratite pažnju na detalje pa će uspjeh biti zagarantovan. Suočit ćete se i sa finansijskim poteškoćama, ali uz pomoć prijatelja sve možete vrlo brzo prebroditi. Naveče se družite.

RAK

Mučiće vas trenutna finansijska situacija pa nećete biti najbolje volje. Koliko god željeli što prije doći do novca, nemojte brzati i prihvatati sumnjive ponude. Dan nije povoljan za preuzimanje novih odgovornosti niti za sklapanje novih ugovora. Kada je ljubav u pitanju, situacija je stabilna, ali trebate pokazati želju i volju.

LAV

Kroz jutro će većina vas sklopiti novo poznanstvo sa ženskom osobom. Upravo će vam ta osoba kasnije pomoći i odigrati bitnu ulogu u poslovnom životu. Na poslu budite oprezni i koncentrisani, jer ćete biti skloni greškama. Sa voljenom osobom možete očekivati ugodnu veče, opustite se i pokušajte se zabaviti.

DJEVICA

Bićete u odličnoj intelektualnoj formi što će jako pozitivno uticati na sve međuljudske odnose. Pozabavite se zaostacima na radnom mjestu te pokušajte razjasniti eventualne nesporazume sa kolegama, prijateljima i/ili članovima porodice. Vrijeme je da sami sebi odredite prioritete, nemojte slušati druge nego intuiciju.

VAGA

Koliko god pokušavali štediti novac, kroz jutro će većina vas potrošiti veću svotu na nešto što vas veseli. Nemojte se kasnije osjećati krivima, a ako vam neko za to prigovori, zauzmite stav. Na poslu je moguć iznenadni problem radi kojeg ćete ostati prekovremeno. Večernje sate provedite u kućnim obavezama.

ŠKORPION

Očekujte teške trenutke u odnosu sa voljenom osobom. Nakupilo se više problema i došao je dan kada morate barem dio njih raspraviti. U svakom trenutku budite smireni i otvoreni za dijalog. Kako bi izbjegli konflikte, pokušajte što jasnije izražavati vlastite ideje i misli. Moguća je veća svota novca, ali pazite na troškove.

STRIJELAC

Ukoliko danas planirate poslovni sastanak, budite sigurni kako ćete biti primijećeni. Nastupite samouvjereno, a ako osjetite da je dobar trenutak, prezentujte novu ideju koju imate ili zatražite bolje radne uslove odnosno povišicu plate. Danas će se neko u vas zaljubiti, budite obzirni kako ne bi narušili vama bitno prijateljstvo.

JARAC

Dan je povoljan za susrete sa prijateljima i poznanicima. Saznaćete puno novih stvari, ali i dobiti zanimljivu poslovnu informaciju. U porodici očekujte harmonične odnose, ali i manji zdravstveni problem nekog od ukućana. Ukoliko ste nedavno nekoga zamolili za posudbu novca, danas možete očekivati isplatu.

VODENJAK

Naći ćete se pred novom poslovnom ponudom. Nemojte brzati nego dobro razmislite. Bićete dosta impulsivni pa bi nehotice mogli povrijediti tuđa osjećanja. Dan nije naklonjen za polaganje ispita niti za poslovne sastanke. Poslijepodne se možete dobro provesti sa voljenom osobom, ali budite oprezni i ne ulazite u rasprave.

RIBE

Bićete dosta melanholični i sjetni pa ćete teško moći objektivno razmišljati. Nemojte donositi nikakve odluke nego se držite rutine. Neko će vam ponuditi zanimljivu mogućnost zarade, ali prije nego prihvatite ili odbijete, prvo samostalno istražite o čemu se radi. Ne bi bilo loše veče posvetiti voljenoj osobi i okrenuti se romantici.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA