Ukoliko želite inovativno mjesto za godišnji odmor, potpuno drugačije od onih na koja ste navikli, imamo savršenu destinaciju za vas…

Odmaralište “GG Conservation” u južnoafričkom Harismitu nije za one sa slabijim srcem, već je namijenjeno ljubiteljima prave i istinske avanture.

Pored činjenice da je ovo mjesto udobna vila u kojoj možete odsjesti, posjed je dom za čak 77 lavova. “Lion House”, kako se prigodno zove, predstavlja vrhunsku kuću sa tri spavaće sobe, savršenu za ljubitelje divljeg života.

Ovdje možete uživati u prostranom otvorenom dvorištu svakog jutra uz šoljicu kafe i zvuke koje lavovi prave, dok su večeri rezervisane za roštilj ili izležavanje pokraj kamina.

Naravno, bezbjednost je ovdje najveći prioritet, tako da električne ograde okružuju građevinu. Lavovi su smješteni u svojim kampovima, iza snažnih ograda, što je sve urađenom prema standardima i zakonima.

Takođe, postoji električna ograda i iznad svih kampova, što je urađeno iz predostrožnosti zbog bezbjednosti lavova, pošto oni mogu da pređu ogradu ako to požele. Električna ograda će ih blažim šokom zadržati na mjestu i bezbjedne.

Pored lavova, ovdje žive i divlje antilope, zebre, nojevi, impale i druge životinje koje se samo ovdje mogu vidjeti. Uz malu dodatnu naknadu, možete uživati i u šetnji kroz obližnji rezervat sa vodičem.

Moramo napomenuti da je “GG Conservation” neprofitna organizacija, tako da svako bukiranje odmora ovdje stvara profit koji je usmjeren humanitarnim organizacijama koje se bave zaštitom lavova.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA