Cvijanovićka: Srpsku je očuvala ljubav njenog naroda

319

Republiku Srpsku očuvala je ljubav njenog naroda i snaga institucija, te da će uvijek biti slavljena sloboda u kojoj danas žive građani Srpske, rekla je danas predsjednica Srpske Željka Cvijanović na svečanom defileu povodom proslave Dana Republike.

Ona je istakla da zna da će snaga institucija i ljubav naših građana vječno čuvati Republiku Srpsku. Obaveza svih je jedinstvo, zajedništvo, unapređivanje Republike Srpske, stvaranje boljih uslova za život.

– Da se ne dijelimo i da uvijek budemo okupljeni oko interesa Republike. Svaki put kad smo bili okupljeni oko interesa Republike, kao što smo danas, naša Republika je pobjeđivala, bila jaka i sve više voljena  – istakla je Cvijanovićeva.

Ona je zahvalila svima koji su stvarali Republiku Srpsku, doprinijeli njenom razvoju, donosili važne odluke i razvijali je.

– Uvijek ćemo slaviti slobodu u kojoj živimo zato što znamo da ona nema cijenu. Čestitam svim ovaj veliki dan, što smo okupljeni i što znamo da moramo da čuvamo Srpsku. Živjela Republika Srpska – poručila je Cvijanovićeva.

Svečani defile, u kojem je učestvovalo više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i više od 1 000 predstavnika civilnog sektora, okončan je pjesmom “Pukni zoro” koju su otpjevali učesnici defilea i prelijetanjem helikoptera Helikopterskog servisa Srpske.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA