Banjaluka: Praznično radno vrijeme službi

470

Banjalučka gradska uprava donijela je odluku o režimu rada tokom predstojećih praznika.

Gradska uprava neće raditi 7. i 9. januara zbog obilježavanja božićnih praznika i Dana Republike.

Zakonom je precizirano da u dane republičkog praznika ne rade republički organi i organizacije, organi jedinica lokalne samouprave, preduzeća, ustanove i druge organizacije i lica koja profesionalno obavljaju uslužne i proizvodne djelatnosti.

Dežurna apoteka za vrijeme božićnih praznika biće “1. maj” u Ulici Milana Tepića.

– Gradska tržnica 7. januara neće raditi, dok će 9. januara raditi po prazničnom radnom vremenu od 7 do 15 časova – poručili su u Upravi tog preduzeća.

Gradski i prigradski prevoz za vrijeme praznika voziće putnike po prazničnom režimu, isto kao i nedjeljom.

Za vrijeme božićnih praznika u Domu zdravlja radiće se prema sljedećem rasporedu:

* Služba porodične medicine – dežurni timovi na Poliklinici i u Platonovoj ulici radiće u dvije smjene od 7 do 20 časova.

* Služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu, dežurni stomatolog radiće u stomatološkoj ambulanti u Službi hitne medicinske pomoći 24 časa.

* Specijalističke pedijatrijske ambulante radiće od 7 do 15 časova u ambulantama na Poliklinici. U poslijepodnevnim i večernjim časovima djeca će biti zbrinjavana u ambulantama porodične medicine na Poliklinici i u Platonovoj ulici.

* Odjeljenje za hematološku i biohemijsku dijagnostiku radiće 24 časa na Poliklinici i u Službi hitne medicinske pomoći.

* Služba hitne medicinske pomoći dežuraće 24 časa.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA