Velika potraga za nestalom staricom iz Čelinca

646

Na reonu Gozne kod Čelinca u toku je velika potraga za nestalom Jelkom Maličević (86) iz tog sela, koju predvode pripadnici Gorske službe spasavanja Banjaluka.

Maličevićeva je nestala 26. na 27. novembar nakon što se udaljila od svoje kuće i tada joj se izgubio svaki trag. Nestanak je prijavljen nadležnim službama, a u potragu su se odmah uključili pripadnici GSS Banjaluka i Civilne zaštite koji zajedno s mještanima tragaju za nestalom staricom.

– Trenutno se na terenu nalazi između 20 i 30 ljudi koji pretražuju reon Gozne gdje je starica posljednji put viđena. Riječ je o brdovitom, šumskom području što znatno otežava potragu. Nažalost, do sada nije pronađen ni jedan jedini trag, ali ne odustajemo i nastavljamo sa pretragom terena sve dok ne dođemo do rezultata – rekao je vođa potraga GSS Banjaluka Jasminko Jovanović.

On apeluje na sve građane koji imaju informacije o nestaloj starici ili njenom kretanju da se jave na dežurni broj GSS-a 066 345 112. Nestala Maličevićevića je srednje građe, sijede kose, a u trenutku nestanka na sebii je nosila smeđu haljinu.

O.M.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA