Todorić najavio kandidaturu na izborima u Hrvatskoj

386

Osnivač Agrokora Ivica Todorić, koji je ranije najavio da će se politički aktivirati i izaći na izbore, saopštio je danas da će to uraditi kako bi promijenio “katastrofalan položaj Hrvatske”, za koju kaže da je potpuno “privredno uništena, devastirana i u kojoj vladaju haos i diktatura”.

– Nakon dvije godine mandata Vlade Andreja Plenkovića, Republika Hrvatska je socijalno, društveno i privredno potpuno uništena, devastirana, imamo haos i diktaturu, svakodnevno gledamo razaranje institucija, najlošija smo članica EU, zadnji smo po svim pokazateljima, na samom smo dnu – ocjenio je Todorić u saopštenju, prenosi Jutarnji list.

Prema njegovim riječima Hrvatska nije zemlja znanja i vladavine prava, niti brine o demografskom statusu i ekonomskom položaju građana i države.

Kao “najbolji primjer” koruptivne antinacionalne vlasti on ističe “otimačinu Agrokora”, za koju kaže da je “monstruozni kriminalni projekat, neviđen u istoriji ovog dijela EU”.

– Sam sam se borio i dalje se borim istinom i činjenicama protiv kriminala koji je sproveden nad mojom kompanijom, mojim saradnicima i nada mnom. Cijeli svoj život poklonio sam Hrvatskoj, kroz projekat Agrokor, u gradnji moderne, konkurentne industrije koja je na kraju postala najveća u ovom djelu EU – rekao je Todorić.

On je ocjenio da se u Hrvatskoj moraju okupiti svi ljudski potencijali, kako bi se na najbolji način iskoristila nacionalna bogatstva, kao i da Hrvatska mora da se pokrene i postane zemlja znanja i vladavine prava.

– Siguran sam da ćemo ovu korupcijsku, nesposobnu, diktatorsku vlast jednostavno izbrisati – kako bi svojoj domovini Hrvatskoj i našoj djeci obezbjedili bolju budućnost – rekao je Todorić.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

1 KOMENTAR

  1. Todoriću,dosta si finansirao one koji su te strpali u zatvor.Sad si se spametovao da bi iz iste kase mogao finansirati i samog sebe.Nažalost kasno si se sjetio.Nemaš nikakve šanse.

Comments are closed.