Stojković produžio ugovor sa Zvezdom

394

Desni bek Crvene zvezde Filip Stojković produžio je u utorak ugovor sa klubom do 2022. godine.

Iako je zimska pauza počela, u Crvenoj zvezdi se i dalje radi, pa je poslije Milana Pavkova paraf na novu saradnju stavio i momak ponikao u omladinskoj školi.

Stojković je produžio vjernost na još tri i po godine, pa novi ugovor traje do ljeta 2022.

Produžetak saradnje ovjerio je u društvu predsjednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

– Mogu da kažem da sam presrećan što sam potpisao ugovor i što sa tolikom dozom sreće idem na zasluženi odmor. Moram da napomenem kako želim svim saigračima da se dobro odmore i da se svi vrate zdravi, nasmejani i spremni za početak zimskih priprema, što želim i sebi – rekao je Stojković i dodao:

– Sigurno da možemo da nadmašimo dosadašnje uspjehe, kako individualno, tako i timski. Sve što smo uradili do sada je podstrek za budućnost koja će nam, vjerujem, donijeti mnogo lepih stvari. Prethodnih 18 mjeseci je najljepših u mom životu i ovaj dan kada sam produžio ugovor sigurno ću posebno pamtiti. Radujem se novim druženjima sa saigračima na terenu i najboljim navijačima na svijetu.

I sportski direktor Mitar Mrkela istakao je zadovoljstvo što je Stojković produžio vjernost voljenom klubu.

– Izuzetno je važno što je Stojković produžio ugovor. Za nas je prioritet u ovom prelaznom roku da igrači kojima ugovori ističu na ljeto potpišu sada nove. Već smo završili sa Pavkovim, a danas i sa Stojkovićem. U pregovorima smo sa još nekim igračima. Veoma je važno da zadržimo igrače koji čine glavno jezgro i koji su nosili sve prethodnih godinu i po dana, i zbog terena i zbog svlačionice, jer oni znaju kako se osvajaju trofeji u Crvenoj zvezdi. Stojković je odigrao veliki broj utakmica na desnom beku, a pokazao je i da jako dobro može da igra i štopera, pa će i u budućnosti biti veoma važan za naš tim kao i do sada što je bio. Žule je odrastao u Zvezdi i zna šta je Crvena zvezda, znam ga iz mlađih selekcija kada je imao 13 godina, i to je ono što je klubu potrebno i što će i u budućnosti da gaji – naglasio je Mrkela.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA