Šta žene žele tokom seksa?

405

Anketa je pokazala da mnogo žena želi da njihovi partneri tokom seksa budu glasniji i da je to jedan od poteza koji bi mogao znatno unaprijediti intimni život partnera.

Dešava se da čak i najiskusniji ljubavnici mogu u pojedinim trenucima izgubiti na vještini u krevetu, a žene vrlo često ne žele kazati kako nisu zadovoljne da ne bi povrijedile partnera.

Ovo je vjerovatno jedan od razloga što još uvijek postoji ogroman “orgazamski jaz” između muškaraca i žena.

Prema podacima istraživanja, blizu 91 odsto muškaraca doživi orgazam tokom seksa u poređenju sa 64 odsto žena. Međutim, u posljednjoj anketi žene su kazale kako za njihovo zadovoljstvo nisu presudne isključivo seksualne vještine.

Blizu 1 500 žena učestvovalo je u anketi koju je proveo Reddit, u kojoj su odgovarale na pitanja šta ih najviše uzbuđuje u spavaćoj sobi i šta bi voljele da promijene kada je riječ o njihovoj intimi, a većina njih je kazala kako bi željele da njihovi partneri, vjerovali ili ne, prave više buke tokom seksa.

– Buka tokom vođenja ljubavi je veoma seksi, tako da muškarci ne bi trebali susprezati svoje glasove. Žene moraju znati da i muškarci istinski uživaju – objasnila je jedna žena.

Osim žena, u komentarisanje rezultata ankete upustili su se i pojedini muškarci.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA